FØLG OSS PÅ    SKRIFTSTØRRELSE  A A  A     
ny_aktuelt_museum_16_03.jpg
ny_aktuelt_museum_16_05.jpg
ny_aktuelt_museum_16_08.jpg
FØLG OSS PÅ
Meny
 

Velkommen til vår butikk og kafé!

Foto: Kristin Støylen
Foto: Kristin Støylen

 

Museumsbutikken

De gamle ærverdige apoteklokalene er i dag Jugendstilsenteret og KUBEs museumsbutikk. 

Her finner du litteratur om kunst, design, arkitektur og lokalhistorie, samt flotte barnbøker. Vi har mange unike produkter som vårt vakre Porsgrund porselen med jugendmønster. Det samme designet finner du på myke Røros-pledd og sitteunderlag i beste ullkvalitet. 

Kom innom for en spennende og annerledes handel i atmosfæriske omgivelser!

 

Apotekeren Kafé

Ta en pause i kafeen vår, som ligger i det som tidligere var apotekets laboratorium. Vi kan by på god mat og drikke, full espressomeny med lokalprodusert kaffe og nydelige kaker bakt på huset. Du kan tidvis oppleve musikalske innslag og delta på ulike kulturarrangementer.

Vår hjemmelagde sjokoladekake er omtalt i Lonely Planet som sjokoladekaken ”[…] modelled after the one God created when the world was made […]” Dronning Maud er vår andre kakespesialitet; en komposisjon av portvinsmousse med sjokoladebiter på nøttebunn. Denne kaken er glutenfri. 

Kafeen har gratis wi-fi, og flere brettspill til utlån.

Uteservering til kafeen finner sted i "Mellomrommet" mellom Jugendstilsenteret og KUBE. Her kan alle som vil også ta seg et slag bordtennis. Racketer og bordtennisballer kan man låne ved museet i våre åpningstider. 

 

ÅPNINGSTIDER:

Museumsbutikken følger museets åpningstider. 

Apotekeren Kafé følger museets åpningstider i høysesongen fra mai til september. Fra oktober til april holder kaffen stengt.

 

Ta gjerne kontakt med Museumsbutikk- og kaféansvarlig Cecilie Grønningsæter på tlf. 47 46 81 82 eller pr. e-post til cecilie@jugendstilsenteret.no.

 

Design og CMS: Osberget.no