FØLG OSS PÅ    SKRIFTSTØRRELSE  A A  A     
ny_aktuelt_museum_16_03.jpg
ny_aktuelt_museum_16_05.jpg
ny_aktuelt_museum_16_08.jpg
FØLG OSS PÅ
Meny
 

Omvisning i kunstmuseet kube

Våre undervisningsopplegg ved Kunstmuseet KUBE tilpasses ulike klassetrinn og spesielle ønsker.

Om du har spørsmål eller ønsker å bestille en omvisning, ta kontakt på e-postadresse formidling@jugendstilsenteret.no, eller telefonnummer  47459122.

vk1f7019_2_.jpg

BYEN – Omvisning og verksted for skoleklasser

BYEN er et utstillingsprosjekt som inviterer publikum til å delta i en rekke aktiviteter og arrangement. 

Denne høsten inviterer Kunstmuseet KUBE og Jugendstilsenteret skoleklasser til et besøk i utstillingsprosjektet BYEN, hvor selve byen som fenomen blir satt under lupen. Gjennom møter med kunstverk, og informasjon om Ålesunds nære fortid og fremtid, ønsker vi å stimulere til dialog og debatt rundt hva en by er og burde være i dagens samfunn. 

Byen består av tre utstillinger som tar for seg ulike temaer, og det er valgfritt hvilke av dem dere ønsker å se. I tillegg til selve omvisningen inviterer vi også til å delta i verkstedet, MAL BYEN DIN, hvor en utstillingsvegg på 3 x 15 meter skal dekkes av et stort veggmaleri. Temaet for maleriet er elevenes personlige erfaringer med det å bo i by, eller ønsker om, og drømmer for, en ideal-by.  Selve veggmaleriet vil bli stående under hele utstillingsperioden og er en viktig del av utstillingskonseptet BYEN. Verkstedet er utviklet i samarbeid med billedkunstner Bent Erik Myrvold.

Vi tilrettelegger omvisning og verksted til de ulike alderstrinnene. Formidlingsopplegget varer inntil 1,5 time og vi har plass til 30 elever.

byen_webbanner.png

Design og CMS: Osberget.no