Åpningstider

Mandag – søndag 10 – 16.


 

Meny

"åpent atelier" med Liv Dysthe sønderland 11.2-29.3.2015

Foto: Privat
Foto: Privat

Høsten 2014 inviterte vi profesjonelle kunstnere med tilknytning til Møre og Romsdal til å søke om en gratis atelierplass hos oss. I halvannen måned i februar/mars 2015 vil Overlyssalen i kjelleren på Kunstmuseet KUBE gjøres om til et atelier for kunstnerisk produksjon.

Etter å ha vurdert de innkomne søknadene valgte vi å tilby atelierplassen til Liv Dysthe Sønderland, en aktiv og markant kunstner i fylket vår. Hun skal bruke tiden til å arbeide videre med sitt prosjekt "Uutholdelige fakta", et prosjekt som skal resultere i totalt 10.000 grafiske trykk av små figurer. Fra onsdag til søndag i museets åpningstid i perioden 11.februar-29.mars vil Liv være tilstede og arbeide, og slik kan publikum se nærmere på kunstneren i arbeid. Da vil man også få mulighet til å snakke med kunstneren om både dette prosjektet og hennes øvrige kunstnerskap.

Selv sier Liv at "(...)det skal bli spennende å ta arbeidsprosessen min ut i et offentlig rom.Jeg gleder meg til å møte publikum, og til å få innspill på direkten. Overlyssalen på Kube vil også gi meg en anledning til å prøve ut arbeider i et stort og vakkert lokale, og til å jobbe med de store linjene i et prosjekt".

Liv Dysthe Sønderland (f.1967) er for tiden bosatt på Sjøholt og i Molde. Hun er utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo, og har i tillegg studert kunst i Madrid og USA. Hun har avholdt flere separatutstillinger og deltatt i gruppeutstillinger i inn- og utland.