Åpningstider

Onsdag – søndag 11 – 16.


 

Meny

anders_holen_workshop_feed.png

Framtiderne-workshop med Anders Holen

Er du mellom 16 - 26 år og nysgjerrig på kunst? Bli med på gratis workshop og støpekurs med Anders Holen onsdag 1. september kl 18! 

Vi får besøk av Anders Holen, som bidrar med fire ulike kunstverk i utstillingen «Er jeg menneske for deg?» på KUBE. På workshoppen skal Anders holde et kurs i alginatstøping - som er den samme teknikken han har brukt på flere av skulpturene i utstillingen.
Workshoppen er gratis, og vi byr på mat mot slutten av dagen. 
OBS! Grunnet tidens restriksjoner og plassbegrensninger må vi ha påmelding fra alle deltagere. Påmelding skjer på på sms til kulturkonsulent for Ung i Ålesund, Enya Liverød Gundersen: 45292357.
 
Anders Holen bidrar med fire ulike kunstverk i «Er jeg menneske for deg?». Holens kunstnerskap er inspirert av ‘objektorientert ontologi’ - en filosofi som har gjort seg gjeldende i kunstverdenen det siste tiåret. Her inngår mennesket som en blant mange aktive og likestilte agenter bestående av alt fra planter og dyr til bakterier. I dette perspektivet befinner ikke mennesket seg lenger i sentrum, som en art hevet over andre livsformer.
Anders Holen (f.1986) bor og arbeider i Oslo. Han er utdannet ved Kunstakademiet i Oslo og arbeider med skulptur og installasjon. Holens arbeider er vist ved steder som Astrup Fearnley Museet, Contemporary Art Centre Vilnius, Kunsthall Oslo, Helper Projects, New York, og Vigeland Museet under Skulpturbiennalen 2017.
  • Framtiderne er et samarbeidsprosjekt mellom Jugendstilsenteret og KUBE og Ung i Ålesund/ Ålesund kommune.
  • Framtiderne er for alle mellom 16 – 26 år som er interesserte i eller nysgjerrige på kunst.
  • Framtiderne er helt gratis, og du trenger ikke ha noen forkunnskaper om kunst for å være med.
  • Framtiderne har som mål å øke sin kreative og kunstneriske kompetanse, og vekke venner og andre med sin entusiasme!
  • Framtiderne deltar på spesialproduserte arrangementer som omvisinger, kunstneriske workshops og prosjekter direkte linket til Jugendstilsenteret og KUBEs virksomhet.
  • Framtiderne får VIP-kort til museet som gir gratis inngang til alle museets utstillinger, faste og temporære, samt gratis inngang til alle museets arrangementer.
    Se mindre