Åpningstider

Mandag – søndag 10 – 16.


 

Meny

Bakekonkurranse og performance på KUBE med Kirsty Kross lørdag 3.10 kl. 13.00. Vinn gavekort!

fiskebr_d_konkurranse.png

Bak din egen versjon av et fiskeformet brød ( slipp fantasien fri) og blir med i konkurransen om et gavekort på et lokalt spisested til en verdi av 1500 kr. Alle deltagere får unike diplomer og skinnende medaljer håndlaget av kunstneren selv!

Kirsty Kross
"beGJÆR konkurranse", 2020

Bakekonkurranse fiskebrød og performance.
Lørdag 3. oktober kl. 13.00 på KUBE.

Nørvøy Ungdomskorps spiller etter instrukser fra kunstneren.

Velkommen med eller uten brød!

Publikum blir oppfordret til å delta og brødene deres, som skal være formet som fisker, vil bli stilt ut. Dette er et prosjekt alle kan delta i uavhengig av alder, kjønn eller ferdigheter. Alle deltagerne vil under en prisutdelings-seremoni få utdelt en unik gullmedalje og et diplom av Kross sitt alter-ego «The Coral Trout», som igjen er ikledd et fiskebrødkostyme. «Seremonien» i Ålesund vil bli fulgt av Nørvøy Ungdomskorps, som for anledningen har fått eksperimentelle instrukser fra «The Coral Trout». Førstepremiene er en middag for to ved et lokalt spisested i de respektive byene.

I kunstverket, beGJÆR konkurranse (2020), har kunstner Kirsty Kross et grunnleggende fokus på samhandling med publikum. Prosjektet tar utgangspunkt i de symbolske betydningene av fisk, brød og gjær.

Videre i Møre og Romsdal:
Møre og Romsdal kunstsenter, Molde 8.10 kl. 18.00
Kristiansund kunstforening 9.10, kl. 18.00