Åpningstider

Mandag – søndag 10 – 16.


 

Meny

Årets første Framtiderne-workshop onsdag 8. januar kl. 18.00

kanon.jpg

Velkommen til en spennende og kreativ, litterær workshop full av action! Årets første Framtiderne-workshop er med søskenduoen Eldrid Schrøder Kvalvik og Arne Schrøder Kvalvik, som har lang erfaring litteratur- og scenekunstfeltet. Duoen har startet prosjektet KANON, som i store trekk kan beskrives som utforskninger av kollektive skriveprosesser

Onsdag 8. januar kl. 18.00 til 21.00, inngang Jugendstilsenteret.

Pizza og hygge i kafeen etterpå.

Alle er hjertelig velkomne.

Vi skal jobbe direkte i Overlyssalen på KUBE – stedet der Framtiderne skal få være med å skape sin egen utstilling i mars i år.

Det blir kunstnerisk løype i utstillingslokalet for å kombinere to ting: forståelsen av rommet og igangsetting av kreative prosesser.

Vi skal jobbe med tekst i ulike former og prøver ut skriveverktøy fra fortid og nåtid. Hvordan påvirker de ulike verktøyene innhold og kreativitet? Løypen er intensiv og har som mål å være en estetisk opplevelse i seg selv.

Framtiderne vil gi deg en unik mulighet til å følge museets utstillinger gjennom et helt år!

Framtiderne har som mål å øke sin kreative og kunstneriske kompetanse, og vekke venner og andre med sin entusiasme!

Framtiderne deltar på spesialproduserte arrangementer som omvisinger, kunstneriske workshops og prosjekter direkte linket til museets virksomhet.

Framtiderne får VIP-kort til museet som gir gratis inngang til alle museets utstillinger, faste og temporære, samt gratis inngang til alle museets arrangementer.

Prosjektet skal gå over en periode på ett år og ender i et utstillingsprosjekt på Jugendstilsenteret våren 2020.

Framtiderne er et samarbeidsprosjekt mellom Jugendstilsenteret og KUBE og Ung i Ålesund/ Nye Ålesund kommune ♥