Åpningstider

Onsdag – søndag 11 – 16.


 

Meny

babf.jpg

Bergen Art Book Affair (BABF goes to Ålesund)

Bergen Art Book Fair (BABF) er en internasjonal kunstnerbokmesse som samler kunstnere, designere, forfattere og andre kreative i en felles lidenskap for bokformatet. BABF er invitert inn i utstillingen "Kunst og liv på papir", som står ut året i Jugendstilsenteret, med et utvalg samtidige kunstnerbøker. Som en forlengelse av dette samarbeidet vil vi gjennomføre en kunstnerbokmesse i Ålesund med stands, foredrag og workshops 22.–24.oktober. 

Deltagende forlag/kunstnere er Knust Extrapool (NL), Breton Cassette (NO), Radha Pandey (IN/NO), Smør Press (NO), Blokk Forlag (NO) og Imi Maufe (NO).

kube_erjegmenneskefordeg_3b7a6897_fotokristin.jpg

AVLYST // Kunstnarsamtale // Per Inge Bjørlo i samtale med Finn Skårderud

Dette arrangementet er dessverre avlyst. Vi jobbar med moglegheitene for å finne ny dato, og vi vil oppdatere så fort vi kan.

liv_2684.jpg

Kunstnarsamtale og konsert

Vi har stor glede av å invitere til kunstnarkveld om romanifolkets historie i Norge, der vi byr på kunstnarsamtale med Liv Dysthe Sønderland og musikaren Elias Akselsen om kunsten og den vanskelege historia, og ein unik konsert med Elias Akselsen. 24. september kl 19.00. Dørane opnar kl. 18.45. 

anders_holen_workshop_feed.png

Framtiderne-workshop med Anders Holen

Er du mellom 16 - 26 år og nysgjerrig på kunst? Bli med på gratis workshop og støpekurs med Anders Holen onsdag 1. september kl 18! 

11.jpg

Kunstnerpresentasjon // Anders Holen

I utstillingen «Er jeg menneske for deg?» er Anders Holens fengslende arbeider sentrale. Holen bidrar med flere kunstverk i utstillingen og hovedsalen i KUBEs 2. etasje er viet hans arbeider. Sett av en liten time tirsdag 31. august kl. 19 og få et unikt innblikk i hans kunstnerskap.

website_oppdatert.png

Utstillingsåpning: Kunst og liv på papir // Bergen Art Book Fair

Fredag 25. juni åpner vi «Kunst og liv på papir». Utstillingen er et samarbeid med Bergen Art Book Fair (BABF). Her kan du se museets samling med Jugend-tidsskrift i dialog med kunstnerbøker fra vår tid. Gratis inngang hele dagen, fra 10-16!
torsdagsomvisning_sveip_1_kopi.jpg

Torsdagsomvisninger i sommer

Hver torsdag ettermiddag fra 17. juni til 19. august blir det omvisninger på Jugendstilsenteret & KUBE. Kl 16.30 er det omvisning på norsk og kl 17.30 er det omvisning på engelsk. Hver omvisning varer i 45 min. 

Framtiderne-workshop med Liv Dysthe Sønderland

kvinneansikt5_kopi.jpg
Er du mellom 16 – 26 år og nysgjerrig på kunst? Da kan du bli med i Framtiderne!
Torsdag 10. juni kl 18. inviterer vi til grafikkworkshop med Liv Dysthe Sønderland, som er aktuell med bestillingsverket «Going Grey» i utstillingen «Er jeg menneske for deg?» på KUBE. Workshoppen er helt gratis.

Gratis omvisning

00262.jpg

Vi feirer den internasjonale Art Nouveau-dagen med en gratis omvisning på Jugendstilsenteret 10. juni kl 11.00!