Åpningstider

Onsdag – søndag 11 – 16.


 

Meny

«Lyset på lenger» 22. august kl. 19.00

lpl-mai2018.jpg

Randi Nygård, kunstnerpresentasjon
Marija Balubdžić, konsert

«Lyset på lenger» 22. august kl. 19.00 på KUBE
«The Edge of the Sea».

Randi Nygård, kunstnerpresentasjon
Marija Balubdžić, konsert

Under arrangementet vil det bli mulighet for å kjøpe drikkevarer.

«Lyset på lenger» er en arrangementsrekke som løper parallelt med museets utstillinger, der de ulike tematikkene vil bli belyst fra mange sider.

Ordinær pris 85,-
Studenter og kunstnere 50,-
Billetter kjøpes i døren.

Om Randi Nygård:
Den norske kunstnaren Randi Nygård bur i Oslo og Berlin. Ho har ein MA frå Kunstakademiet i Trondheim, NTNU (2006). Hennar verk tek utgangspunkt i vitskaplege fakta eller hypotesar som kryssar samfunnet og det sosiale med naturen sine krefter og evner. I tre-dimensjonale collagar, teikningar og installasjonar freistar ho å visualisera hypotesane og kreftene på ein poetisk måte. Nygård er del av Ensayos, eit internasjonalt og tverrfagleg prosjekt kor kunstnarar, samfunns- og naturvitarar og filosofar undersøker tema knytta til politisk økologi. Nygård har hatt separatutstillingar på mellom anna YYZ Artists Outlet i Toronto, Canada, Tag Team Studio i Bergen, Trøndelag Senter for Samtidskunst i Trondheim og NoPlace i Oslo, og har delteke på ei rekke gruppeutstillingar i inn- og utland mellom anna ved Contemporary Art Center of Thessaloniki, Kunstverein Springhornhof i Tyskland og Bruce High Quality Foundation i New York. Ho har hatt fleire residencyopphald og er innkjøpt av private og offentlege kunstsamlingar.

Om Marija Balubdžić:
Den Beograd-baserte musikeren Marija Balubdžić opptrer under aliaset Umbra. Gjennom eksperimentell undersøkelse av improvisasjon og komposisjon med en flerkanals loop konfronterer hun tale, tastaturer og elektronikk. Hun fokuserer på lydinngrep og poetiske eksperimenter, alt fra støy til popmusikkens formspråk.