Åpningstider

Onsdag – søndag 11 – 16.


 

Meny

Framtiderne-workshop med Benjamin Tomasi onsdag 11.12

microphone_hay_ball_benjamin_tomasi.jpg

Er du interessert i kunst og mellom 16 og 26 år? Da er du hjertelig velkommen til å bli med i prosjektet «Framtiderne». Neste workshop er med den Wien-baserte kunstneren Benjamin Tomasi og vi skal jobbe eksperimentelt med lyd fra objekter.

ONSDAG 11. DESEMBER KL. 18.00

Med denne workshopen skal vi jobbe med elementære teknikker for å formidle det grunnleggende om akustikk, mikrofoner og innspilling – på en leken og eksperimentell måte. Framtiderne vil få utdelt helt spesielle mikrofoner Alle får de samme tingene som de kan lage lyd med. Egenskapene til de ulike mikrofonene og det eksperimentelle aspektet med tingene skaper helt forskjellige lyder. Disse lydene blir spilt inn live under workshopen. Neste trinn er muligheten til å fremmedgjøre disse lydene. Hver gruppe kan endre de innspilte lydene med noen kontroller på en forhåndsprogrammert effekt. Målet er å lage et lydbilde av veldig enkle ting, for eksempel et stykke papir, ved hjelp av teknologi, eksperimenter og fantasi.

Matservering og hygge etter workshopen :)
Alt er gratis og alle er velkomne!

Framtiderne er et samarbeidsprosjekt mellom Jugendstilsenteret og KUBE og Ung i Ålesund/ Nye Ålesund kommune ♥

Framtiderne vil gi deg en unik mulighet til å følge museets utstillinger gjennom et helt år!
Framtiderne har som mål å øke sin kreative og kunstneriske kompetanse, og vekke venner og andre med sin entusiasme!
Framtiderne deltar på spesialproduserte arrangementer som omvisinger, kunstneriske workshops og prosjekter direkte linket til museets virksomhet.
Framtiderne får VIP-kort til museet som gir gratis inngang til alle museets utstillinger, faste og temporære, samt gratis inngang til alle museets arrangementer.
Prosjektet skal gå over en periode på ett år og ender i et utstillingsprosjekt på Jugendstilsenteret våren 2020.