Åpningstider

Onsdag – søndag 11 – 16.


 

Meny

"Lyset på lenger"

lpldes2.gif

21.12. KL. 19.00.

Langåpen torsdag på KUBE med Ørnulf Opdahl, Hedvig Mollestad Thomassen og DJ Skatebård. Billetter kan forhåndskjøpes på Tikkio. Ordinær billett kr. 150, studenter og kunstnere kr. 100. Dørene åpner kl. 18.45, salg av forfriskninger hele kvelden.

Kunstnersamtale med Ørnulf Opdahl 

Få med deg en samtale mellom kunstner Ørnulf Opdahl og kurator for utstillingen "Vintersolverv", Tove Lande. 

Bestillingsverk av Hedvig Mollestad Thomassen

I forbindelse med utstillingen Ørnulf Opdahl, "Vintersolverv" har Jugendstilsenteret og KUBE invitert Hedvig Mollestad Thomassen til å gjøre et bestillingsverk som vil få sin urfremføring denne kvelden. 

Hedvig Mollestad Thomassen er en innflytelsesrik norsk gitarist, hovedsaklig kjent fra hennes arbeid som leadgitarist og komponist i sin egen trio Hedvig Mollestad Trio. Hedvig Mollestad Thomassen var født i Ålesund i 1982, og startet å spille gitar da hun var 10 år. Ettersom hennes far var jazzmusiker (flügelhorn og trompet, og har bl.a. spilt sammen med Jan Garbarek på innspillinger fra 70-tallet), startet hun å høre på jazz da hun var liten. Hun gikk på musikklinja på Fagerlia VGS, Sund Folkehøyskole, Universitet i Oslo, før hun gikk på Norges Musikkhøgskole fra 2005-2010. Hun har spilt i mange band og hatt mange samarbeidspartnere, blant annet gjennom ti år med Jarle Bernhoft, men også i band med Hilde Marie Kjersem, Jon Balke og the Source, for å nevne noen. De siste årene har hun hatt et nært samarbeid med den svenske saksofonisten og vinneren av Nordisk Råds Musikkpris Mats Gustavsson, både ved at han har spilt konserter med trioen, men hun har også vært en del av hans NU-ensemble. I 2017 er hun også sentral på en større utgivelse i forbindelse med Terje Rypdals 70-årsfeiring, som inkluderer musikere som Bill Frisell, Nels Cline, Jim O’Rourke, Reine Fiske, Henry Kaiser m.fl.

DJ

DJ Skatebård

Lyset på lenger finner sted i KUBEs lokaler. Salg av forfriskninger hele kvelden.
Billett 150,- (100,- for studenter), kjøpes ved inngangen eller på Tikkio.

Programmet gjennomføres med støtte fra  Stiftelsen Kjell Holm.