Åpningstider

Onsdag – søndag 11 – 16.


 

Meny

Juleverksted

Foto: Kristin Støylen
Foto: Kristin Støylen

16. OG 17. DESEMBER, KL. 12-15.

Jugendstilsenteret og KUBE inviterer til juleverksted - ta med deg en venn og bli med! 16 og 17. desember fyller vi museet med julestemning.

Dekorer ditt eget tøynett/ betjent verksted

De siste årene har tøynett manifestert seg som et nøkkelelement i de fleste museumsbutikker verden rundt. Denne dagen får du anledning til å designe ditt eget tøynett! Motivet kan du finne inspirasjon til i våre utstillinger. Vår dyktige formidler vil kunne gi deg tips og råd underveis. Tøynettene vil gjøre seg utmerket som en personlig julegave. Det koster 40 kroner pr. tøynett som produseres i materialkostnader for å delta på tøynett-verkstedet. 

Lag julepynt/ selvbetjent verksted 

I Jugendstilsenterets 2. etasje kan du lage julekuler, snøkrystaller og girlandere. Her blir det koselig julemusikk og god stemning. Det er ingen materialkostnader for å delta på dette verkstedet. 

Verkstedene arrangeres etter «Dropp innom»-prinsippet, det vil si at man kan komme og gå som man vil. Tilbudet passer både for barn og voksne. Barn opp til 18 år har gratis inngang til museet. Voksne må betale ordinær inngangsbillett. Kafeen holder åpen med deilige julekaker og kaffe – velkommen!