Åpningstider

Onsdag – søndag 11 – 16.


 

Meny

digfq1120.jpg

Ol' Burger Beats: 28.12. kl. 14:00

Museet holder åpent hele romjulen og denne dagen har du anledning til å få med deg et 60-minutters beat-sett  ved Ol' Burger Beats.

Ol' Burger Beats er en hip-hop-produsent fra Vatne, for tiden bosatt i Oslo. Han lager jazz-inspirerte beats, og ble for alvor en del av den norske hip-hop-scenen med debutalbumet High Rhodes LP i 2014. I 2015 gav han ut en  instrumental-EP gjennom HHV.DE, et av Tysklands største hip-hop-labels. Beatsa er basert på melodiøse vinyl-samples, skitne trommer og tunge basstoner. Og mye plateknitring. Kombinasjonen har ført til at produsenten blir omtalt av P3s Urørt-redaksjon som en av Norges aller beste innen sin sjanger, og internasjonale musikk-magasiner som Okayplayer og Mass Appeal har sammenlignet den unge beatmakeren med hip-hop-legender som J Dilla og Pete Rock.

I vinter slipper Ol’ Burger Beats sitt andre album gjennom det fremadstormende Oslo-kollektivet/labelet Mutual Intentions. Musikalsk beveger han seg i krysningspunktet mellom jazz og hip hop, og på det kommende albumet har han samarbeidet med norske jazzmusikere som Kristoffer Eikrem (trompet) og Arthur Kay Piene (synth), i tillegg til rappere som Ivan Ave og amerikanske Chester Watson. I sommer spilte Ol' Burger Beats på Øyanatt sammen med Mutual Intentions (support for Kaytranada), og 24-åringen spiller også jevnlig soul- og jazzplater på noen av Oslos kuleste utesteder.

Takk til Stiftelsen Kjell Holm for støtte til å gjennomføre denne konserten!