Åpningstider

Mandag – søndag 10 – 16.


 

Meny

img_0577.jpg

JUGENDJAZZ JULESEKSTETT: 22.12.16: kl. 19.00

JUGENDJAZZ I SAMARBEID MED KUBE OG JUGENDSTILSENTERET PRESENTERER


JUGENDJAZZ JULESEKSTETT

Natalie Sandtorv - vokal
Vegard Holum - trompet

Jonas Hamre - saksofon
Jakob Rypdal - gitar
Simon Kjelsvik - bass
Ole Mofjell - trommer

Vi gjentar sukssessen fra i fjor, og holder julekonsert 22.desember hos medarrangør Kube- Jugendstilsenteret, med vårt helt eget Jugendjazzband.


Sekstetten tolker og arrangerer om juleperler og framfører disse i en moderne stil, med røtter i jazzen. Det skal fylles på med julestemning, og publikum skal få en nydelig og stemningsfull konsertopplevelse.


Det er en luksus å kunne sette sammen et ensemble bestående av så spennende musikere fra Sunnmøre som alle har markert seg på den Norske og Europeiske jazzscenen.
Vi garanterer en salig julekonsert, hvor du som publikum kan senke skuldrene, ta en pause fra julestria, og bare ønske julestemningen velkommen!

Vokalkunstneren Natalie Sandtorv, vokste opp blant fjorder og fjell I Ålesund, og etter noen år som frilans i Bergen, og Berlin, har hun nå base i København, hvor hun tar en master i Music Performance. Hun jobber med ulike sjangre innenfor moderne musikk, og mottok i år Sparebank 1 Jazztalent prisen under Moldejazz. Hun arbeider for tiden med å skrive musikk til et nytt album, og et nytt prosjekt som har premiere sommeren 2017.

Trompetist Vegard Holum, fra Fosnavågen, er bosatt i Oslo der han jobber som frilansmusiker, komponist, og pedagog. Han figurerer innenfor en rekke sjangere, og konstellasoner både som utøver og komponist, og fullførte sin master på Norges Musikkhøgskole våren 2016. 

Jonas Flemsæter Hamre er en saxofonist frå Sykkylven. Han bor i Bergen og går siste året på Jazzlinja ved Griegakademiet. Utforskende og utfordrende leter han ofte etter annleisheten i all musikk. Med bakgrunn fra jazz, noise og improvisasjonsmusikk prøver han å angripe ein hver situasjon med et ferskt blikk.

Jakob Rypdal er en 26 år gammel gitarist fra Ålesund. Han har bakgrunn fra Griegakadamiet i Bergen og Rytmisk musikkonservatoriumet i København, og bor nå i Oslo hvor han arbeider som frilansmusiker i en rekke band.

Simon Kjelsvik er kontrabassist fra Ålesund men bor for øyeblikket i Brighton, England. De siste årene har han tilbragt på veien i innland og utland med rockebandet Yuma Sun, støybandet Kind of Doom og jazzduoen Simon og Fjellet.

Ole Mofjell er en trommeslager fra Søgne, og er inngiftet Åleunder, bosatt i København. Han er utdannet ved «Jazzlinja» NTNU i Trondheim, og Rytmisk Musikk Konservatorium (RMC) i København. Ekspressiv og lyttende, arbeider han mesteparten av tiden innenfor fri improvisasjon og frijazz, i tillegg til å ha en bakgrunn fra mer tradisjonell jazz.

CC: 200 kr (150 kr for studenter)

Takk til Stiftelsen Kjell Holm for støtte til å gjennomføre denne konserten!