Åpningstider

Museum

Mai til september: Hver dag kl.10–17
Oktober til april: Tirsdag-søndag kl.11–16, Mandag stengt
Hele året: Langåpent hver torsdag til kl. 20

Kafé

Mai til september: Hver dag kl.12–16
Oktober til april: Stengt

OBS! På grunn av arrangement torsdag 17.10 vil KUBE stenge kl. 18.00.

Meny

Bokbad med Helga Flatland 14. januar

bookshelf953.jpg

Helga Flatland gjorde seg bemerket allerede ved debuten "Bli hvis du kan. Reis hvis du må" i 2010. Den ble belønnet med både Tarjei Vesaas’ debutantpris, Ungdommens kritikerpris og Aschehougs debutantstipend. Så fulgte bøkene som til slutt dannet en trilogi: "Alle vil hjem. Ingen vil tilbake" (2011) og "Det finnes ingen helhet" (2013).

I år er hun tilbake med romanen Vingebelastning, til gjennomført gode kritikker. Romanen handler om Andreas – en mann tidlig i 30-årene som har opplevd en livskrise og fått en diagnose som psykisk syk. Det stemmer ikke helt med forventningene, for han skulle jo bli en av de unge, vellykkede – en mann i «glasurgenerasjonen» som hadde alle muligheter, og som nå må takle en helt annen virkelighet.

– Jeg er opptatt av hvordan vi ofte sykeliggjør helt normale reaksjoner på vanskeligheter ved det å være menneske, sier forfatteren selv i et intervju med Dagens Næringsliv.

Denne kvelden får du møte  Helga Flatland i samtale med journalist og forfatter Bjørn Vatne i vår kafé, arrangert av Ålesund litterære salong.

Dørene åpner 18:30, or arrangementet begynner 19:00. Kom gjerne tidlig for en god kopp kaffe og et kakestykke.