Åpningstider

Museum

Mai til september: Hver dag kl.10–17
Oktober til april: Tirsdag-søndag kl.11–16, Mandag stengt
Hele året: Langåpent hver torsdag til kl. 20

Kafé

Mai til september: Hver dag kl.12–16
Oktober til april: Stengt

Meny

Bokbad med Helga Flatland 14. januar

bookshelf953.jpg

Helga Flatland gjorde seg bemerket allerede ved debuten "Bli hvis du kan. Reis hvis du må" i 2010. Den ble belønnet med både Tarjei Vesaas’ debutantpris, Ungdommens kritikerpris og Aschehougs debutantstipend. Så fulgte bøkene som til slutt dannet en trilogi: "Alle vil hjem. Ingen vil tilbake" (2011) og "Det finnes ingen helhet" (2013).

I år er hun tilbake med romanen Vingebelastning, til gjennomført gode kritikker. Romanen handler om Andreas – en mann tidlig i 30-årene som har opplevd en livskrise og fått en diagnose som psykisk syk. Det stemmer ikke helt med forventningene, for han skulle jo bli en av de unge, vellykkede – en mann i «glasurgenerasjonen» som hadde alle muligheter, og som nå må takle en helt annen virkelighet.

– Jeg er opptatt av hvordan vi ofte sykeliggjør helt normale reaksjoner på vanskeligheter ved det å være menneske, sier forfatteren selv i et intervju med Dagens Næringsliv.

Denne kvelden får du møte  Helga Flatland i samtale med journalist og forfatter Bjørn Vatne i vår kafé, arrangert av Ålesund litterære salong.

Dørene åpner 18:30, or arrangementet begynner 19:00. Kom gjerne tidlig for en god kopp kaffe og et kakestykke.