Åpningstider

Onsdag – søndag 11 – 16.


 

Meny

Mørketid er museumstid: langåpne  torsdager, omvisninger, julestemning og juleverksted!

Nå er det jul på museet! Foto: R. Slotterøy
Nå er det jul på museet! Foto: R. Slotterøy

Det skjer mye på Jugendstilsenteret og Kunstmuseet KUBE i julestria. Få med deg utstillingene, følg en omvisning, bli med på juleverksted, handle julegaver i butikken og kos deg i kafeen!  

paneldiskusjon lørdag 24.oktober kl.13: kunstfylket møre & romsdal?

kulturkvartalet_stor.jpg

 

Vi inviterer til åpen paneldiskusjon i Apotekeren kafé førstkommende lørdag kl. 13-15. Tema for diskusjonen er kunsten og kunstfeltets vilkår i Møre og Romsdal. Gratis inngang.

KUNSTNERSAMTALER LØRDAG 14.MARS KL.13

Simon Wågsholm i sitt atelier
Simon Wågsholm i sitt atelier

Vi inviterer til kunstnersamtaler med Liv Dysthe Sønderland og Simon Wågsholm.

Bokbad med simon stranger

bookshelf.jpg

Torsdag 10. Mars klokken 1900 inviterer vi i samarbeid med Ålesund litterære salong til bokbad med Simon Stranger.

Torsdagskonserter høsten 2015

torsdag.jpg

Stiftelsen Kulturkvartalet har gleden av å presentere Torsdagskonsertene for høsten 2015. Tre torsdager denne høsten vil vi presentere musikk fra forskjellige epoker, med fantastiske musikere. Bli underholdt innendørs samtidig som høststormene blåser rundt husveggene i Ålesund. Billetter kan kjøpes i døren, eller på Ålesund Kommune sine nettsider for kultur. Torsdagskonsertene er støttet av Stiftelsen Kjell Holm.

Høstscena 2015: poesiscena og åpen linje i apotekeren kafe

h_stscena.jpg

Som i fjor vil det populære arrangementet Poesiscena finne sted i Apotekeren kafe. I tillegg har vi tatt over debattarrangementet Åpen linje. Velkommen til poesi og debatt! 

Musikalsk litteraturkveld - Relling Berg/Olsvik

12299298_10154549124819657_190197890032349315_.jpg

Ta en timeout fra julevasken, sett deg ned i pinnestolen og lytt. Vi byr i år på en musikalsk litteraturkveld med to av byens egne: Forfatter Sunniva Relling Berg leser fra sine noveller, og visesanger Harald Olsvik spiller.

Bokbad med Helga Flatland 14. januar

bookshelf953.jpg

Helga Flatland gjorde seg bemerket allerede ved debuten "Bli hvis du kan. Reis hvis du må" i 2010. Den ble belønnet med både Tarjei Vesaas’ debutantpris, Ungdommens kritikerpris og Aschehougs debutantstipend. Så fulgte bøkene som til slutt dannet en trilogi: "Alle vil hjem. Ingen vil tilbake" (2011) og "Det finnes ingen helhet" (2013).