Åpningstider

Onsdag – søndag 11 – 16.


 

Meny

Framtiderne-workshop med Liv Dysthe Sønderland

kvinneansikt5_kopi.jpg
Er du mellom 16 – 26 år og nysgjerrig på kunst? Da kan du bli med i Framtiderne!
Torsdag 10. juni kl 18. inviterer vi til grafikkworkshop med Liv Dysthe Sønderland, som er aktuell med bestillingsverket «Going Grey» i utstillingen «Er jeg menneske for deg?» på KUBE. Workshoppen er helt gratis.
Under workshoppen skal vi utforske verket «Going Grey» sammen med kunstneren - før vi går videre til grafikkverkstedet. Liv Dysthe Sønderland er blant annet kjent for sine store monotypier. Med hverandre som motiv skal vi prøve ut både monotypi og koldnål, og vi skal også jobbe stort! Ingen forkunnskaper er nødvendige, og alle er velkommen.
Vi byr på mat etter workshoppen.
OBS! Grunnet tidens restriksjoner og plassbegrensninger må vi ha påmelding fra alle deltagere. Påmelding skjer på på sms til kulturkonsulent for Ung i Ålesund, Enya Liverød Gundersen: 45292357 eller på e-post: Enya.Liverod.Gundersen@alesund.kommune.no
Liv Dysthe Sønderland (f. 1967), Sjøholt. Sønderland er kjent for sine store monotypier, men hun tar også i bruk tegning, collage og video. Mennesket er et sentralt tema i Sønderlands kunstnerskap. Urettferdighet, mørke og tilværelsens uutholdelighet uttrykkes gjennom abstraherte figurer som opptrer i frie, ekspressive arbeider, portretter og oppramsende, statistisk orienterte fremstillinger.
-Framtiderne har som mål å øke sin kreative og kunstneriske kompetanse, og vekke venner og andre med sin entusiasme!
-Framtiderne deltar på spesialproduserte arrangementer som omvisinger, kunstneriske workshops og prosjekter direkte linket til museets virksomhet.
-Framtiderne får VIP-kort til museet som gir gratis inngang til alle museets utstillinger, faste og temporære, samt gratis inngang til alle museets arrangementer.
-Framtiderne er et samarbeidsprosjekt mellom Jugendstilsenteret og KUBE og Ung i Ålesund/ Ålesund kommune.