Åpningstider

Mandag – søndag 10 – 16.


 

Meny

Arrangementer ved Jugendstilsenteret og KUBE

Vi ønsker å gi vårt publikum en bred innsikt i tematikkene som tas opp i våre utstillinger. Derfor arrangerer Jugendstilsenteret og KUBE også en rekke omvisninger, foredrag, konserter og andre arrangmeenter. Her finner du oppdatert informasjon om arrangementene ved Jugendstilsenteret og KUBE i tiden som kommer.

website_oppdatert.png

Utstillingsåpning: Kunst og liv på papir // Bergen Art Book Fair

Fredag 25. juni åpner vi «Kunst og liv på papir». Utstillingen er et samarbeid med Bergen Art Book Fair (BABF). Her kan du se museets samling med Jugend-tidsskrift i dialog med kunstnerbøker fra vår tid. Gratis inngang hele dagen, fra 10-16!
torsdagsomvisning_sveip_1_kopi.jpg

Torsdagsomvisninger i sommer

Hver torsdag ettermiddag fra 17. juni til 19. august blir det omvisninger på Jugendstilsenteret & KUBE. Kl 16.30 er det omvisning på norsk og kl 17.30 er det omvisning på engelsk. Hver omvisning varer i 45 min. 

Sesongåpning av Anders Svor Museum

svor_cover.jpg

Nå åpner sommersesongen på Anders Svor Museum– kom og feir dagen med oss på Grodås lørdag 19. juni kl 11! Gratis inngang på åpningsdagen, lett servering og musikk ved pianist Henrik Koppen.

Gratis omvisning

00262.jpg

Vi feirer den internasjonale Art Nouveau-dagen med en gratis omvisning på Jugendstilsenteret 10. juni kl 11.00! 

Framtiderne-workshop med Liv Dysthe Sønderland

kvinneansikt5_kopi.jpg
Er du mellom 16 – 26 år og nysgjerrig på kunst? Da kan du bli med i Framtiderne!
Torsdag 10. juni kl 18. inviterer vi til grafikkworkshop med Liv Dysthe Sønderland, som er aktuell med bestillingsverket «Going Grey» i utstillingen «Er jeg menneske for deg?» på KUBE. Workshoppen er helt gratis.