FØLG OSS PÅ    SKRIFTSTØRRELSE  A A  A     
ny_aktuelt_museum_16_03.jpg
ny_aktuelt_museum_16_05.jpg
ny_aktuelt_museum_16_08.jpg
FØLG OSS PÅ
Meny
 

lyset på lenger PÅ kube 24. mai!

nettsidelpl.jpg

Foredrag med Oddbjørn Leirvik og konsert med Hanne Kolstø duo. 

Til årets første Lyset på lenger 24. mai er vi så heldige å kunne presentere:

Oddbjørn Leirvik, professor i interreligiøse studier ved Det Teologiske Fakultet ved Universitetet i Oslo og den kritikerroste musikeren Hanne Kolstø. 

Vi åpner kvelden med et spennende foredrag av Oddbjørn Leirvik der han tar for seg temaet "Konflikt og dialog i det flerreligiøse Norge".

Deretter setter Hanne Kolstø duo, med Andreas Stensland Løwe på gitar, stemningen med sin egenartede musikk - og vi gleder oss enormt til det hele!

www.hannekolstoe.com

Billetter kjøpes på www.tikkio.com

Ordinær: 150 kr

Student:  100 kr

Velkommen!

KUNSTNERSAMTALE OG ÅPNING 4.MAI

kvadratisk-insta-etc.jpg

Vi inviterer til kunstnersamtale og åpningsfest i Apotekeren kafé

Kl. 18.00: Kunstnersamtale i Apotekeren kafé med Elin Melberg (NO) og Michael Takeo Magruder (US/UK). Ledet av kurator Benedikte Holen

Kl. 19.00: Offisiell åpning av utstillingen i KUBE. Velkomst ved direktør Gro Kraft. Åpningstale ved ordfører i Ålesund, Eva Vinje Aurdal

Kl.19.45 -: Åpningsfest i Apotekeren kafé. Salg av forfriskninger.

Velkommen!

PÅSKEN 2018

Vase i blåst glass med overang. Slipt og etset dekor med lilla krokuser i ulike høyder. Signert Axel Enoch Boman, for Hadeland Glassverk 1911.
Vase i blåst glass med overang. Slipt og etset dekor med lilla krokuser i ulike høyder. Signert Axel Enoch Boman, for Hadeland Glassverk 1911.

Planlegger du å tilbringe påskeferien i Ålesund er et besøk til Jugendstilsenteret og KUBE obligatorisk. Vi byr på hyggelige påske-aktiviteter for barn og voksne.

Vinterferie i Ålesund?

img_2323.jpg

Jugendstilsenteret og KUBE inviterer til barnas dag! Torsdag 22. februar er museet åpent fra kl. 11 til 20 med gratis inngang. Mellom kl. 12 og 16 inviterer vi også til verksted hvor barna kan lage sin egen karnevalsmaske. 

Bybrannhelgen, 19.-20.1.2018

Detalj fra interiøret i Jugendstilsenteret. Foto:Kristin Støylen
Detalj fra interiøret i Jugendstilsenteret. Foto:Kristin Støylen

19. og 20. januar 2018 bidrar Jugendstilsenteret og KUBE til bybrannmarkeringen med en rekke aktiviteter for store og små.

Design og CMS: Osberget.no