FØLG OSS PÅ    SKRIFTSTØRRELSE  A A  A     
ny_aktuelt_museum_16_03.jpg
ny_aktuelt_museum_16_05.jpg
ny_aktuelt_museum_16_08.jpg
FØLG OSS PÅ
Meny
 

Høstferieverksted 12.10.2017

skjermbilde_2017-10-05_kl_13_20_17.png

Høstferie i Ålesund? Ta turen innom museet torsdag 12. oktober. Vi har gratis inngang hele dagen og mellom kl. 11 til 15 har vi et bemannet verksted hvor du kan lage din egen jugendstilbrosje. 

Jugendstilsenteret og KUBE har langåpent og gratis inngang hver torsdag frem til jul, dette gjelder også torsdag 12. oktober, og i anledning høstferien byr vi på følgene aktiviteter:

KL. 11-15, betjent borsjeverksted

Naturen var en av de fremste inspirasjonskildene for jungendstilen. I dette verkstedet kan du lage din egen brosje i jugendstil ved hjelp av stålstreng og perler. Insektenes verden skal være motiv for selve brosjen. 

Dette verkstedet er bemannet og passer best for barn i skolealder. Det koster 30 kroner pr. barn i materialkostnader for å delta på verkstedet. Du trenger ikke å melde deg på i forkant, vi opererer etter drop-in prinsippet. 

KL. 11-20, selvbetjent maleverksted

Barnerommet i underetasjen holder åpent hele dagen. Her kan du male ditt egen Ørnulf Opdahl inspirerte maleri. Barn som vil benytte seg av det selvbetjente maleverkstedet må ha følge av en voksen.

Velkommen til høstferiekos ved Jugendstilsenteret og KUBE.

Design og CMS: Osberget.no