FØLG OSS PÅ    SKRIFTSTØRRELSE  A A  A     
ny_aktuelt_museum_16_03.jpg
ny_aktuelt_museum_16_05.jpg
ny_aktuelt_museum_16_08.jpg
FØLG OSS PÅ
Meny
 

BOKSLIPP OG MIDTSOMMERFEST I MELLOMROMMET LØRDAG 24.JUNI 2017

Fra åpningen av BYEN 17.juni 2016. Foto: Kristin Støylen
Fra åpningen av BYEN 17.juni 2016. Foto: Kristin Støylen

Det er nå ett år siden åpningen av utstillingsprosjektet BYEN, og dette markeres med bokslipp og midtsommerfest i Mellomrommet. Det blir DJ-sett med gjengen fra Fagernes Yacht Klubb som spiller konsert på Terminalen samme kveld, omvisning i utstillingen ”BYEN – som ikke ble”, verksted for barn, og mulighet til å kjøpe god mat og drikke fra Apotekeren Kafé sin nye sommermeny. Vi ønsker alle velkommen til å bli med på feiringen i museets åpningstid mellom kl.10-17!

I løpet av året har Mellomrommet utviklet seg til å bli et attraktivt tilholdssted for byens innbyggere og besøkende, og området er nå videreutviklet med ekstra plasser ved kafeens uteservering, nye planter og aktiviteter. Test balansen din på vår nye slakkline, ta med vennegjengen og spill bordtennis, få deg noe leskende å drikke på uteserveringen og les i BYEN-boken sammen med oss denne midtsommer-lørdagen mens gjengen fra Fagernes Yacht Klubb sørger for å sette stemningen med den beste musikken fra 1970- og 80-tallet!

Publikasjonen ”BYEN – en utstilling om by, byutvikling og urbanisering” inneholder tekster av kunsthistorikerne Sabine Nielsen, Even Smith Wergeland og kurator for BYEN, Benedikte Holen. Forord ved direktør Gro Kraft. Design ved Eivind Molvær.

Lanseringshelgen er prisen på boken 149,- inkludert plakat og totebag.
Normal pris 199,-.

Program for dagen:

11.00-14.00: Malerverksted for barn i tilknytning Ørnulf Opdahl-utstillingen.
Gratis inngang til museet for barn i følge med en voksen. 30,- p.p. i materialkostnader.

13.00-13.45: Oppsummering av BYEN-prosjektet, introduksjon til publikasjonen og miniomvisning i ”BYEN som ikke ble” ved kurator Benedikte Holen.
Inkludert i inngangsbilletten, gratis for personer med årskort.

14.00-17.00: DJ Fagernes Yachtklubb
Gratis for alle! (Ved dårlig vær flyttes DJ-settet inn i Apotekeren Kafé)

10.00-17.00: Midtsommerstemning i mellomrommet med utvidet areal for servering, ny sommermeny fra kafeen, ping-pong og slakkline.

Design og CMS: Osberget.no