FØLG OSS PÅ    SKRIFTSTØRRELSE  A A  A     
ny_aktuelt_museum_16_03.jpg
ny_aktuelt_museum_16_05.jpg
ny_aktuelt_museum_16_08.jpg
FØLG OSS PÅ
Meny
 

Arrangementer ved Jugendstilsenteret og KUBE

Vi ønsker å gi vårt publikum en bred innsikt i tematikkene som tas opp i våre utstillinger. Derfor arrangerer Jugendstilsenteret og KUBE også en rekke foredrag, konserter og andre arrangmeenter. Her finner du oppdatert informasjon om arrangementene ved Jugendstilsenteret og KUBE i tiden som kommer.

HøstEN 2017

digital-host-plakat.jpg

Denne høsten byr Jugendstilsenteret og KUBE på et omfattende performanceprogram og en rekke arrangementer. Nytt av sesongen er serien, Lyset på lenger – en langåpen torsdag med performance, foredrag og musikk.

"LYSET på lenger"

lpldes2.gif

21.12. KL. 19.00.

Juleverksted

Foto: Kristin Støylen
Foto: Kristin Støylen

16. OG 17. DESEMBER, KL. 12-15.

Romjulsomvisninger

img_1559_2.jpg

28. OG 30. DESEMBER KL. 13 OG 14.

Den retrosepktive utstillingen "Vintersolverv" med malerier av Ørnulf Opdahl står ut året 2017. I romjulen kan du benytte andlendingen til å få med deg en omvisning i utstillingen før den taes ned. Her får du lære mer om utviklingen i Ørnulf Opdahls kunstnerskap fra 1960-tallet og frem til i dag.

Torsdag 28. desember blir det to omvisninger. En kl. 13 og en kl. 14, begge holdes på norsk. Torsdager i vinterhalvåret har vi gratis inngang til museet, hvilket betyr at også omvisningene denne dagen er gratis å delta på. Dette er med andre ord museets lille julegave til vårt publikum. 


Lørdag 30. desember, på utstillingens siste visningsdag, blir det også to omvisninger. En kl. 13 og en kl. 14, begge holdes på norsk. Omvisningen er inkludert i inngangsbilletten.

Velkommen til en hyggelig omvisning med en av våre dyktige formidlere!

SENIORSALONG

Foto: Karolina Nowosielska
Foto: Karolina Nowosielska

Vil du bli bedre kjent med Jugendstilsenteret og KUBE? Den første tirsdagen i hver måned kl. 12.00 inviterer vi seniorer til et besøk i museet. Møt våre ansatte og få innblikk i pågående utstillinger og prosjekter. 

Babyomvisning

img_1059.jpg

Er du hjemme med barn og trenger litt ekstra påfyll og inspirasjon i hverdagen? Denne omvisningen er tilpasset voksne som har med seg babyer og små barn opp til 2 års alder.

Design og CMS: Osberget.no