FØLG OSS PÅ    SKRIFTSTØRRELSE  A A  A     
ny_aktuelt_museum_16_03.jpg
ny_aktuelt_museum_16_05.jpg
ny_aktuelt_museum_16_08.jpg
FØLG OSS PÅ
Meny
 

Arrangementer ved Jugendstilsenteret og KUBE

Vi ønsker å gi vårt publikum en bred innsikt i tematikkene som tas opp i våre utstillinger. Derfor arrangerer Jugendstilsenteret og KUBE også en rekke omvisninger, foredrag, konserter og andre arrangmeenter. Her finner du oppdatert informasjon om arrangementene ved Jugendstilsenteret og KUBE i tiden som kommer.

Babyomvisning

img_1059.jpg

Er du hjemme med barn og trenger litt ekstra påfyll og inspirasjon i hverdagen? Denne omvisningen er tilpasset voksne som har med seg babyer og små barn opp til 2 års alder.

søndagsomvisninger

Hver søndag fra mai til september kl. 13.00, er det omvisning på norsk i en av museets utstillinger. Kl. 14.00 er det omvisning på engelsk. Omvisningen er inkludert i inngangsbilletten - velkommen!

SENIORSALONG

Foto: Karolina Nowosielska
Foto: Karolina Nowosielska

Vil du bli bedre kjent med Jugendstilsenteret og KUBE? Fra februar til mai og fra september til desember inviterer vi seniorer til et besøk i museet den første tirsdagen i hver måned kl. 12.00. Møt våre ansatte og få innblikk i pågående utstillinger og prosjekter. 

Jugendstildagene 2018, 20.-21.10.2018

Jugendstilsenteret og KUBE i samarbeid med Fortidsminneforeningen Sunnmøre Lokallag arrangerer Jugendstildagene i Ålesund sentrum med åpne hus og et tilhørende seminar.

Arrangementet tilbyr en unik opplevelse for publikum som får eksepsjonell tilgang til den arkitektoniske kapitalen som Ålesund har å by på. Prosjektets formål er å øke forståelsen for jugendstilen, og styrke synergien mellom byarv og byutvikling. Jugendstildagene er i første omgang rettet mot byens befolkning og byr på et intenst 2-dagers program. Rundt 10 eiere vil stille husene sine til disposisjon, og publikumsbesøket vil finne sted i små grupper med guide på fastsatte tidspunkt. Vi selger billetter til omvisningene men seminaret vil være gratis. Seminaret vil by på internasjonale foredragsholdere og belyse sentrale temaer for jugendstilbyen Ålesund. 

Arrangementet gjennomføres med støtte fra Stiftelsen Kjell holm og Sparebanken Møre. 

Design og CMS: Osberget.no